Májový den s rodinou ve Stříbře se vydařil

Prvomájové odpoledne patřilo na stadionu TJ Baník ve Stříbře akci sociální demokracie Májový den s rodinou. A jak název napovídá, OVV ČSSD Tachov ve spolupráci s MO Stříbro uspořádala příjemnou a zábavnou akci opravdu pro celou rodinu. Návštěvníci mohli zdarma využít nejen pořadatelem objednané atrakce jako třeba oblíbený skákací hrad či svezení na ponících, ale děti mohly také soutěžit v házení míčky na terč, házení kruhy, "lovení rybiček" či házení papírových vlaštovek. K programu přispěli i dobrovolní hasiči ze Stříbra, kteří nejen představili svou hasičskou techniku, ale děti si vyzkoušely proudem vody z hadice trefovat do terčů nebo srážet kuželky. Velkým lákadlem byly také oranžové nafukovací balónky, které děti nikdy neomrzí. Nechybělo samozřejmě opékání vuřtů. A tatínkové si zase mohli prohlédnout vystavené motorky Automotoklubu Stříbro. K dobré náladě pak přispěla reprodukovaná i živá hudba.

"Nejtypičtějšími návštěvníky naší akce byli rodiče s dětmi, kteří si přišli užít zábavné a pro mladou rodinu finančně nenáročné odpoledne. Jsem rád, že jsme těch skoro 800 příchozích během celého odpoledne nezklamali a společně si užili 1. máj," zhodnotil předseda pořádající OVV ČSSD Tachov poslanec Václav Votava. "Všem našim členům, kteří se na akci organizačně podíleli i spolupracujícím spolkům patří velký dík."