Bowlingový turnaj ve Stříbře

Společenské a sportovní setkání členů ČSSD okresu Tachov proběhlo v sobotu 16. února v bowlingové hale ve Stříbře. Navazovala na  neformální a zábavnou akci, která se konala v podobném duchu loni v lednu v Tachově, také na bowlingu. Neboť jak řekl poslanec Votava - nejen politikou je živ straník.

Letos se mezi sebou utkalo 7 tříčlenných družstev o nejlepší družstvo a nejlepší jednotlivce v mužích a ženách. Tři hodiny při sportu, zábavě a dobrém jídle utekly jako nic. Protože ekonomická krize dolehla i na stranickou pokladnu, bylo letos občerstvení z vlastních zdrojů a děkujeme tímto všem členům a především členkám, které se postaraly, aby bylo na stolech pořád něco dobrého k zakousnutí.

Po lítém boji přišel čas vyhlásit vítěze. Mezi muži se umístil na prvním místě Josef Poláček z družstva MO Planá. V ženách přítelkyně Ludmila Balvínová z družstva Tachov 2. V družstvech zvítězilo  Stříbro 2 ve složení Václav Votava, Miroslav Nenutil a Jiří Nenutil, které se ale své výhry (láhev bílého vína) vzdalo a věnovalo ji jako cenu útěchy paní Jiřině Janatové, která soutěž nedokončila (a taky za vynikající bábovku).

Sláva vítězům, čest poraženým a za rok zase při nějaké sportovní akci nashledanou!

Fotografie z akce najdete ve Fotogalerii.